Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Iasiul isi modernizeaza liniile de tramvai

I.D. Investiţii /

Iasiul isi modernizeaza liniile de tramvai

Liniile de tramvai din Iasi vor fi schimbate pe un traseu de 9,9 km. Valoarea contractului de lucrari este de 47 milioane lei, fara TVA. Investitiile vor fi realizate de asocierea dintre Mari Vila Com SRL, Conest SA si Gradinariu Import Export.

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a precizat: "Este un proiect foarte mare, ambitios si presupune un efort pe masura, dar continuam si prin aceste investitii programul de modernizare a transportului public cu tramvaiul."

Zonele pe care se va lucra sunt: fostul Bazar (Bd. Nicolae Iorga) - Tesatura - Calea Chisinaului - Metalurgie - Doi Baieti.

Suprafata totala a strazilor pe care se afla traseul proiectat este de 144.590 metri patrati din care suprafata estimata a fi ocupata prin realizarea lucrarilor este de 33.610 metri patrati.

Termenul de finalizare este vara anului 2015.

La nivelul municipiului, Iasi calea de rulare tramvai are o lungime de 77,748 km (cale simpla), din care 28,674 km modernizati, 3,629 km in curs de modernizare. Alti 8,157 km se vor realiza in perioada urmatoare, iar restul de 37,288 km pana in 2015.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional