Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

IBM isi mareste suprafata inchiriata in BCC

A.D. Piaţa Imobiliară /

Compania IBM si-a marit suprafata inchiriata in cladirea de birouri Bucharest Corporate Center de pe strada Gheorghe Polizu din Bucuresti, au anuntat reprezentantii Immofinanz Group, proprietarul cladirii.

Immofinanz Group detine patru cladiri de birouri clasa A in Capitala. In total, grupul controleaza noua cladiri de birouri in Romania, cu o suprafata inchiriabila cumulata de peste 200.000 mp, in valoare de aproximativ 351 milioane de euro. In prezent, rata de ocupare in aceste cladiri este in medie de peste 87%.

Immofinanz Group detine in Romania cladirile de birouri Iride Business Park si S-Park, Victroia Park I-IV si Bucharest Corporate Center, precum si centrele comerciale Maritimo Shopping Center Constanta, Polus Center Cluj-Napoca, Euromall Pitesti si Gold Plaza Baia Mare.

In noiembrie 2011, Immofinanz a achizitionat dezvoltatorul rezidential Adama.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional