Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Imbunatatiri ale sistemului de electricitate din Ploiesti

I.D. Investiţii /

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri a semnat contractul de finantare nerambursabila aferent proiectului "Implementarea Sistemului Automat al Distributiei Urbane in Municipiul Ploiesti, judetul Prahova- Etapa II -a".

Beneficiarul investitiei este Filiala de Distributie a Energiei Electrice "Electrica Distributie Muntenia Nord", valoarea totala a proiectului, depus in anul 2010, fiind de 8,25 milioane lei. Din aceasta suma valoarea maxima eligibila nerambursabila, acordata din fonduri publice este de 2,92 milioane lei (reprezentand 50% din valoarea totala eligibila a proiectului).

Prin implementatrea proiectului vor fi modernizate celulele de linie din statiile 100kV/MT si PTZ-urilor. De asemenea se vor realiza lucrarile de inlocuire a celulelor de 20kV cu instalarea unor sisteme automate de telecontrol incadrate in sistemul SCADA EFACEC existent si instalarea unor sisteme de monitorizarea a curentilor de sarcina si semnalizarea defectelor pe cablurile de iesire din posturile de transformare 20/0.4 k V din Municipiul Ploiesti.

Acest contract este incadrat in Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", axa prioritara 4 "Cresterea eficientei energetice si a securitatii furnizarii in contextul combaterii schimbarilor climatice", operatiunea "Sprijinirea investitiilor in extinderea si modernizarea retelelor de transport al energiei electrice, gazelor naturale si petrolului, precum si ale retelelor de distributie a energiei electrice si gazelor naturale, in scopul reducerii pierderilor in retea si realizarii in conditii de siguranta si continuitate a serviciilor de transport si distributie" .

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional