Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Immoeast şi-a vândut participaţia deţinută la un dezvoltator imobiliar din Bulgaria

F. A. Piaţa Imobiliară /

Compania austriacă Immoeast, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Europa Centrală şi de Est, şi-a vândut participaţia deţinută la dezvoltatorul bulgar Prime Property BG REIT, valoarea tranzacţiei nefiind dată publicităţii, transmite Novinite.

Conform datelor preliminare, compania austriacă, care era acţionarul principal al Prime Property BG, deţinând 42% din acţiuni, a vândut 2% din acţiuni dar, potrivit ultimelor informaţii, a fost vândută întreaga participaţie deţinută de Immoeast la Prime Property BG.

Cumpărătorii sunt Delta Food Ltd, Global Tours şi producătorul de biscuiţi Pobeda, care deţine deja 17% din acţiunile dezvoltatorului bulgar. Delta Food Ltd şi Global Tours deţin acum 30 şi, respectiv, 10% din Prime Property BG.

Immoeast, unul dintre cei mai mare investitori de pe piaţa imobiliară românească, a realizat în perioada mai - iulie 2009 un profit consolidat de 110,2 milioane de euro, comparativ cu pierderi de 52,6 milioane de euro în perioada similară din 2008.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional