Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

IMMOFINANZ GROUP: Profi îşi dublează spaţiul închiriat în LOG.IQ Ploieşti

Elena Deacu Piaţa Imobiliară /

Retailerul Profi îşi dublează spaţiul închiriat în LOG.IQ Ploieşti, prin extinderea cu încă 12.000 de metri pătraţi, până la o suprafaţă închiriată de aproximativ 27.100 de metri pătraţi.

Potrivit unui comunicat al investitorului şi dezvoltatorului imobiliar Immofinanz Group, parteneriatul cu retailerul Profi Rom Food a fost prelungit cu cinci ani.

Extinderea, parte din a doua fază de construcţie a LOG.IQ Ploieşti, începe din februarie 2016, în cadrul unui contract valabil până în 2023. Colaborarea datează din anul 2013, când retailerul deţinea, ca unic chiriaş al LOG.IQ Ploieşti, 15.000 metri pătraţi de spaţiu logistic.

"Odată cu acest acord de extindere, peste 80% din cea de-a doua fază de construcţie este deja pre-închiriată. Suntem încântaţi să continuăm parteneriatul cu Profi în LOG.IQ Ploieşti şi să fim parte din dezvoltarea lor pe termen lung în România. Această colaborare ilustrează abilitatea noastră de a îndeplini exigenţele clienţilor şi de a oferi soluţii flexibile pentru a ne consolida parteneriatele. Prin ceea ce facem, sprijinim business-ul clienţilor noştri, fie că este vorba de spaţii logistice sau de birouri", a spus Sorin Vişoianu, Country Manager Office & Logistics al Immofinanz în România şi Bulgaria.

"Avem planuri ambiţioase de dezvoltare în România şi avem nevoie de un partener pe termen lung, de încredere, pentru a ne putea îndeplini, in fiecare zi, angajamentul faţă de clienţii noştri. Locaţia din Ploieşti este baza ideală pentru operaţiunile noastre, deoarece ne permite să optimizăm procesul de aprovizionare a lanţului de magazine şi susţine strategia noastră de expansiune in zona supermarket-urilor", au adăugat reprezentanţii Profi România.

LOG.IQ Ploieşti este un proiect amplu de dezvoltare industrială, de clasă A, localizat în partea de vest a oraşului, cu acces direct de pe ruta DN 72 - Târgovişte. Lotul se întinde pe 38 de hectare, dintre care 15.000 metri pătraţi sunt dezvoltaţi în prima fază a proiectului, iniţiată în 2007. Cea de-a doua fază de dezvoltare va fi livrată de IMMOFINANZ Group în februarie 2016 şi va creşte astfel suprafaţa totală închiriabilă a portofoliului logistic din România, până la peste 67.000 metri pătraţi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional