Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Immofinanz semneaza noi contracte pentru S-Park

C.T. Piaţa Imobiliară /

Immofinanz semneaza noi contracte pentru S-Park

Immofinanz Group, isi mareste portofoliul cu doi clienti noi, in timp ce un al treilea chirias isi prelungeste contractul existent pentru cladirea de birouri S-Park, situata in zona de nord a Bucurestiului.

Astfel, Lukoil Lubricants East Europe a semnat cu Immofinanz Group un contract pentru 300 de metri patrati in cladire, pe o perioada de trei ani.

KZ IT Consulting a incheiat un contract pentru 535 de metri patrati, tot pe trei ani.

De asemena, SAP Romania a decis sa isi extinda prezenta in S-Park. Compania se in portofoliul de chiriasi al Immofinanz din anul 2007, iar prezentul contract este incheiat pe o suprafata de 1.655 de metri patrati, la care se vor adauga alti 840 de metri patrati. Contractul a fost prelungit pana in 2017.

Cladirea de birouri S-Park a inregistrat in ultimii doi ani o rata de ocupare constanta, de peste 97%, potrivit declaratiilor lui Eduard Zehetner, CEO al Immofinanz Group.

S-Park are o suprafată de peste 34.000 mp, organizata pe opt nivele: doua subterane, parter si cinci etaje. Cladirea se afla in nordul Bucurestiului, aproape de Piata Presei Libere.

Grupul Immofinanz detine in Romania 9 proprietăti în sectorul cladirilor de birouri, cu o suprafata inchiriabila totala de peste 206.000 mp, o valoare de aproximativ 351,2 milioane de euro si o rata de ocupare de peste 88%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional