Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

IMOPEDIA:Cel mai scump apartament din Capitală, în zona Primăverii, costă aproape 3,6 milioane euro

Simona Grigorescu Piaţa Imobiliară /

Cel mai scump apartament din Capitală, în zona Primăverii, costă aproape 3,6 milioane euro

Un duplex din zona Primăverii, în valoare de 3,6 milioane euro, este cel mai scump apartament din Bucureşti, potrivit unui comunicat Imopedia, remis azi redacţiei.

Pe locul doi din topul celor cinci apartamente, se află un penthouse pe două niveluri de pe Şoseaua Nordului care valorează 1,8 milioane euro. Acesta are o suprafaţă de 530 mp şi beneficiază de o panoramă către Parcul Herăstrău. Pe primul nivel al locuinţei se întinde livingul, bucătăria şi cele patru dormitoare, în timp ce la al doilea nivel se regăseşte camera dedicată hobby-urilor. Totodată, proprietatea este însoţită de două locuri de parcare în garajul subteran.

Conform sursei, al treilea apartament ca valoare este tot un penthouse din zona Aviatorilor, de 1,3 milioane euro. Acesta se află la ultimul etaj dintr-un imobil şi are patru dormitoare, două terase şi patru băi. Cu o suprafaţă construită de 910 mp şi utilă de 310 mp, locuinţa este amenajată în stil "clasic", are patru locuri de parcare în subteran şi există lift direct până la interior, conform sursei.

Pe locul patru, un penthouse din Băneasa valorează 1,2 milioane euro şi se află la ultimul etaj al unui imobil cu patru niveluri, construit în anul 2008. Locuinţa dispune de o suprafaţă de puţin peste 300 metri pătraţi şi este împărţită în şase camere. Proprietatea este decorată cu accesorii precum: vitraliu pe tavan, arcadă cu coloane, piese stil, oglinzi retro cu ramă aurie, etc.

Pe ultimul loc se află un duplex din Primăverii ce valorează 1,2 milioane euro. Acesta are vedere spre parcurile Bordei şi Herăstrău, dar şi către oraş. Locuinţa are o suprafaţă de 251 metri pătraţi şi dispune la interior de un şemineu, un covor din piele de vacă, tablouri clasice şi corpuri de iluminat incastrate în tavan.

Imopedia.ro este un centru de informare şi de ofertare imobiliară, dedicat atât agenţiilor imobiliare, cât şi tuturor persoanelor interesate de domeniul imobiliar.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional