Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Imopedia organizează un târg imobiliar inedit

F. A. Piaţa Imobiliară /

Imopedia îşi propune ca, prin organizarea "Regatei Imobiliare" la malul mării, conceptul clasic de târg imobiliar să se transforme într-un prilej de interacţiune între potenţialii cumpărători şi expozanţi într-un cadru plăcut, informează un comunicat remis redacţiei.

Pentru Expoziţia Auto Premium vor fi alocaţi 500 mp, iar 2500 mp de plajă vor aparţine agenţiilor imobiliare şi dezvoltatorilor imobiliari din ţară şi din străinătate.

"Regata Imobiliară propune un concept inedit de eveniment, prin prezenţa în spaţiul expoziţional a jucătorilor importanţi din diferite sectoare de business din România, în completarea ofertelor imobiliare cu care şi-au obişnuit vizitatorii târgurile tradiţionale de profil. Scopul acestui târg este unul de business networking, într-un spaţiu neconvenţional şi într-o atmosferă destinsă, specifică sezonului estival. Asemenea proiectelor precedente, Imopedia.ro îşi asumă în continuare rolul de portavoce în piaţa imobiliară", a declarat Răzvan Muntean, Manager General Imopedia.ro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional