Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Impact: 5400 de vizitatori unici la târgul imobiliar ImoSfera

C.P. Piaţa Imobiliară /

Peste 21% din totalul de vizitatori ai primului târg imobiliar virtual, Imosfera, au fost interesaţi de oferetele prezentate în standurile dezvoltatorului Impact Developer&Contractor. Astfel, peste 5.400 de vizitatori unici au făcut click la standurile ansamblurilor Greenfield Residence din Bucureşti, Boreal Residence din Constanţa, Roua Residence din Ploieşti, Dealul Lomb din Cluj.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, interesul vizitatorilor a fost pentru apartamentele de 2 şi 3 camere. S-au primit solicitări de informaţii atât pe chat-ul târgului, cât şi telefonic, şi s-au stabilit întâlniri pentru negocieri şi precontractări.

Deoarece numărul celor care au intrat în discuţii directe pe chat cu consultanţii de vânzări a fost doar de 99 persoane, se poate spune că, pe de o parte, volumul de informaţii oferite a fost satisfăcător, dar, pe de altă parte, şi că nivelul de determinare pentru a lua o decizie rapidă de achiziţie imediată a unei locuinte noi este de circa 2% din segmentul persoanelor interesate de schimbarea locuinţei.

"Ne aşteptăm ca numărul celor care formulează solicitări de detalii, inclusiv pentru contractare, să crească şi după închiderea târgului, deoarece experienţa altor târguri imobiliare clasice arată că cel puţin 3%-4% din numărul total de vizitatori vor continua analizele ofertelor din piaţă în următoarele 2-3 luni. Acest proces poate să fie accelerat, deoarece recenta măsură guvernamantală de creştere a TVA pe de o parte va diminua consumurile generale dar, faţă de o eventuală decizie iminentă de achiziţie a unei locuinte noi, va face ca anumite tranzacţii să fie accelerate de teama introducerii şi a altor măsuri nefavorabile", a declarat Carmen Sandulescu, director financiar al dezvoltatorului Impact SA.

"Rămâne de văzut, în următoarele 3 luni, câţi dintre potenţialii beneficiari, interesaţi fiind, au şi posibilitatea reală de a susţine achiziţionarea, la un preţ accesibil, de locuinţe de calitate, în zone sigure, aproape de natură", a spus în încheiere reprezentatul Impact SA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional