Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Impact estimează o scădere a profitului cu 60% în acest an, dar mizează pe creşterea cotei de piaţă

F. A. Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP) estimează o scădere a profitului brut cu 60% în acest an, până la 4,11 milioane lei, în condiţiile în care cifra de afaceri s-ar putea comprima cu o treime, a anunţat azi compania, în urma bugetului votat în adunarea generală.

Impact precizează că obiectivul principal pentru 2009 este creşterea cotei de piaţă până la 11%, chiar cu preţul amânării profiturilor până în momentul relansării creditării.

"Piaţa imobiliară este foarte fragmentată în acest moment. La nivelul Bucureştiului, cele mai mari cote de piaţă sunt de aproximativ 7 - 8%, după indicatorul de unităţi predate per dezvoltator, raportat la total unităţi predate la nivelul capitalei. Având în vedere că nivelul competitivităţii s-a redus în ultima perioadă, este cel mai bun moment să ţintim creşterea cotei de piaţă, în special prin oferirea de soluţii flexibile de locuire care s-au dovedit foarte atractive în primele patru luni ale anului", a declarat Carmen Săndulescu, directorul financiar al Impact Developer & Contractor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional