Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

In cateva saptamani bucurestenii vor gasi loc de parcare la Universitate

I.D. Investiţii /

In cateva saptamani bucurestenii vor gasi loc de parcare la Universitate

Parcarea din Piata Universitatii din Capitala va fi inaugurata in cateva saptamani, potrivit spuselor primarului general al Bucurestiului, Sorin Oprescu.

In prezent, structura parcarii a fost terminata in intregime si se lucreaza la finisajele interioare, rampele de acces si amenajarea de suprafata.

Lucrarile la suprafata au fost demarate sambata, 5 mai, prin reamplasarea in piata Universitatii a celor patru statui (Ion Heliade Radulescu, Mihai Viteazu, Gheroghe Lazar si Spiru Haret) mutate temporar pentru realizarea sapaturilor. Executia efectiva a lucrarilor de amenajare a pietei demareaza astazi, dupa care va urma refacerea trotuarelor de vis a vis, in baza unui plan integrat pentru reamenajarea acestei zone.

""Zilele urmatoare incepem amenajarea la suprafata, iar in paralel lucram si la finalizarea parcarii, ceea ce inseamna finisajele si dotarile care au mai ramas de facut. In cateva saptamani o sa fim gata cu totul"", a declarat Bogdan Hreapca directorul Directiei Investitii din cadrul Primariei Bucuresti.

Parcarea de la Universitate va pune la dispozitia bucurestenilor 420 de locuri de parcare pentru autoturisme si 20 pentru motociclete, investitia fiind realizata in parteneriat public privat.

Parcarea de la Universitate face parte dintr-o serie de lucrari care vizeaza crearea de noi locuri de parcare in zona centrala si eliberarea spatiilor pe care in acest moment sunt parcate autoturisme.

""Tot aici in zona urmeaza sa demaram lucrarile la parcarea de pe Edgar Quinet, la cea de langa Cismigiu, in Piata Walter Maracineanu, dar si la cele de langa Sala Palatului"", a aratat Primarul Capitalei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional