Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

In mai se va finaliza reabilitarea strazilor din Medgidia

A.D. Investiţii /

Lucrarile de reabilitare si modernizare a tramei stradale din municipiul Medgidia vor fi finalizate in luna mai a acestui an, au anuntat reprezentantii municipalitatii.

In prezent lucrarile sunt finalizate in proportie de 90%, ramanand de intervenit doar pe strada Vaii. Lucrarile presupun frezarea imbracamintei asfaltice existente, ranforsarea structurii rutiere si adaugarea unui strat de uzura.

Programul de modernizare a inceput in 2009, iar pana acum au fost modernizati aproximativ 20 km de drum, respectiv 31 de strazi: Tineretului, Ovidiu, Rahova, Calugareni, Lupeni, Romana, Republicii, Mehmet Nyazi, Dumitru Chicos, Decebal, Kemal Agi Amet, Margaritarului, Poligonul Viilor, Viilor, Pesterii, Poporului, Nicolae Balcescu, Cameliilor, Viorelelor, Vaii, Podgoriilor, Vanatorilor, Mihai Bravu, Dezdrobirii, Silozului, Ion Corvin, Libertatii, Vasile Lupu, Mihai Viteazu, Moldovei, si Bucovinei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional