Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN PRIMUL SEMESTRU COMPARATIV CU ACEEAŞI PERIOADĂ DIN 2014Globalworth a raportat un venit brut cu 48,2% mai mic, de 39,7 milioane euro

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Globalworth a raportat un venit brut cu 48,2% mai mic, de 39,7 milioane euro

Veniturile înaintea taxelor ale dezvoltatorului imobiliar Globalworth au fost, în primele şase lun i ale anului, mai mici cu 48,2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în principal datorită achiziţiilor semnificative de subsidiare.

Valoarea portofoliului companiei a ajuns după primele şase luni la 808,8 milioane de euro, cu 12,7% mai mult faţă de 31 martie, când avea o valoare de 717,1 milioane euro. Această creştere este datorată şi achiziţionării clădirii de birouri Green Court A, de tipul clasa "A", cu o suprafaţă închiriabilă de 19.500 de mp. Această achiziţie a mărit valoarea portofoliului cu 47,6 milioane de euro.

Valoarea activului net al companiei a crescut cu 6,1%, de la 402,6 milioane de euro la 31 martie 2014 la 427,3 milioane de euro la 31 martie 2015.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional