Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN TRIMESTRUL IIIPrologis ECE a închiriat 387.000 mp de spaţii, o creştere de 57% faţă de 2013

A.C. Piaţa Imobiliară /

Prologis ECE a închiriat 387.000 mp de spaţii, o creştere de 57% faţă de 2013

Prologis, în Europa Centrală şi de Est (ECE), a închiriat spaţii care cumulează peste 387.000 de metri pătraţi, reprezentând o creştere de 57% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2013, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Tranzacţiile realizate în Polonia reprezintă mai mult de 38% din toate contractele de închiriere semnate în regiune. Compania a încheiat noi acorduri de închiriere pentru o suprafaţă totală de 178.000 de metri pătraţi şi a reînnoit contracte pentru 173.000 de metri pătraţi, restul până la suprafaţa totală fiind reprezentat de contracte pe termen scurt.

Operatorul de logistică Logistics E van Wijk a închiriat un spaţiu de 16.147 metri pătraţi în Prologis Park Bucharest A1, aceasta fiind a doua cea mai mare tranzacţie realizată în trimestrul al treilea în Europa Centrală şi de Est (ECE), de compania americană Prologis, proprietarul proiectului.

Cele mai importante contracte noi de închiriere au fost încheiate în Ungaria (22.080 metri pătraţi), România (16. 147 metri pătraţi), Cehia (12.681 metri pătraţi) şi Polonia (7.473 metri pătraţi), potrivit unui comunicat al companiei.

Rata de neocupare la nivelul portofoliului Prologis ECE a fost de 7,7% la finalul celui de-al treilea trimestru.

Prologis deţine un portofoliu de proiecte care totalizează 4,1 milioane metri pătraţi, în Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia şi România.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional