Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Inca doua blocuri din Sectorul 3 vor fi reabilitate

A.D. Investiţii /

Inca doua blocuri din Sectorul 3 vor fi reabilitate

Lucrarile de reabilitare termica vor demara la doua blocuri de locuinte din Sectorul 3. Valoarea cumulata a investitie este de aproximativ 4,4 milioane lei, inclusiv TVA.

Astfel, urmeaza sa inceapa interventiile la blocul M2, scara A+B, din Strada Ceairului. Valoarea totala a lucrarilor este de 3,42 milioane lei, inclusiv TVA, respectiv de 230 de lei pe mp arie utila (43,24 euro pe mp). Durata de executie este de 6 luni, conform indicatorilor tehnico-economici aferenti investitiei.

De asemenea, va fi reabilitat blocul M 11, scarile A si B, din strada Liviu Rebreanu. Valoarea lucrarii este estimata la un milion de lei, inclusiv TVA sau 229 lei pe mp arie utila (43,12 euro pe mp). Durata de executie a lucrarilor este de 4 luni.

In ambele cazuri, garantia lucrarilor a fost stabilita la 3 ani.

Lucrarile de interventie constau in: izolarea termica a peretilor exteriori, inlocuirea ferestrelor si usilor exterioare existente cu tamplarie performanta energetic, termo-hidroizolarea terasei sau a planseului peste ultimul nivel, izolarea termica a planseului peste subsol (daca sunt apartamente la parter), lucrari de refacere a finisajelor si reparatii la elementele de constructie.

Pana in prezent, la nivelul Sectorului 3 au fost reabilitate termic 99 de blocuri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional