Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Inca se mai lucreaza la scoli si gradinite

I.D. Investiţii /

Lucrarile la unitatile de invatamant din Sibiu se afla pe ultima suta de metri.

Municipalitatea a alocat anul acesta din bugetul local suma de 2,2 milioane de lei pentru unitatile investitii la unitatile de invatamant preuniversitar de stat.

Pana in prezent au fost finalizate lucrarile de reamenjare a blocului alimentar si drenajul de la gradinita nr. 42. De asemenea, a fost inlocuita tamplaria la scoala nr. 21, fiind montate geamuri cu tamplarie PVC. Si la scoala Radu Selejan si la gradinitele nr. 42 si 43 a fost deja montata tamplarie noua din PVC cu geam termopan.

La momentul se afla in derulare achizitia unei centrale termice la scoala I.L. Caragiale. Reamenajarea blocului alimentar si executia drenajului la gradinita nr. 43, reabilitarea instalatiilor termice la gradinita nr. 41, la Liceul Teoretic C. Noica si la gradinita Fratii Grimm se afla in faza evaluarii ofertelor depuse in cadrul procedurilor de achizitie. Urmatoarea etapa in cazul acestora este semnarea contractelor si executia lucrarilor propriu-zise.

Urmatoarele investitii asteapta validarea in Sistemul Electronic de Achizitii Publice: inlocuirea sistemului de incalzire pe sobe cu un sistem de incalzire centrala la scoala I.L. Caragiale, extinderea incalzirii centrale la scoala Regina Maria si achizitia de echipamente de bucatarie pentru gradinitele nr. 42 si 43.

Serviciul public abilitat pregateste in prezent documentatia pentru reabilitarea instalatiilor termice la scoala nr. 1, urmand ca aceasta sa fie publicata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Potrivit municipalitatii Sibiu orele de curs nu vor fi afectate de aceste lucrari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional