Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Inca trei contracte semnate pentru PIDU Craiovei

I.D. Investiţii /

Inca trei contracte semnate pentru PIDU Craiovei

Planul integrat de dezvoltare urbana al Craiovei cuprinde incepand de ieri inca trei contracte de finantare semnate. Investitiile vizeaza reabilitarea unui camin cultural, construirea unui centru de afaceri si a unui centru de sprijin al IMM-urilor.

Proiectele vor beneficia de finantare europeana prin Programul Operational Regional, in total valoarea lucrarilor ridicandu-se la peste 10 milioane lei.

Caminul Mischii va fi in curand reabilitat

Proiectul de reabilitare si dotare a Caminului Cultural Mischii insumeaza 1,58 milioane lei si este implementat de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Craiova. Obiectivul asupra caruia se va interveni are o suprafata de 614,5 mp, structura fiind aflata pe un teren de 2900 mp.

Un centru de afaceri va fi ridicat in sudul Craiovei

Proiectul "Business Center Sud Craiova" are o valoare totala de 5 milioane lei, din care finantarea nerambursabila reprezinta 1,94 milioane lei. Se va realiza o cladire P+1E cu functiunea de spatii birouri. Cladirea va putea gazdui aprox 60 de persoane in spatiile de birouri si personal de intretinere si 110 persoane in sala de conferinte si sala multifunctionala.

IMM-urile si institutele de cercetare vor fi sprijinite printr-un centru dedicat lor

In ceea ce priveste centrul de sprijin al IMM-urilor si institutelor de cercetare si dezvoltare valoarea investitiei va fi de 4,16 milioane lei. Din aceasta suma finantarea nerambursabila reprezinta 1,58 milioane lei. Centrul va avea suprafata construita de 511,50 mp si regimul de inaltime parter si P+1.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional