Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Incep lucrarile la partia de schi de la Luna Ses

I.D. Investiţii /

Incep lucrarile la partia de schi de la Luna Ses

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Csehi Arpad, a semnat luni, 14 mai, ordinul de incepere a lucrarilor de amenajare a partiei si instalarea telescaunului de la Luna Ses, respectiv a lucrarilor de alimentare cu energie electrica.

Lucrarile de amenajare a partiei si instalare a telescaunului vor costa 26 milioane de lei, iar lucrarile de alimentare cu energie electrica alte 4 milioane de lei, investitiile fiind finantate de Consiliul Judetean Satu Mare si Primaria Negresti Oas. Lucrarile de amenajare a drumului de acces sunt aproape de finalizare si se ridica la suma de 17 milioane de lei. Firmele care se ocupa de executia lucrarilor sunt Acomin Cluj, respectiv Electromontaj Bucuresti.

Presedintele Csehi Árpád a declarat ca isi doreste ca firmele care executa lucrarile sa respecte termenul prevazut de 4 luni, astfel ca in iarna se se poata schia la Luna ses. "Statiunea de schi de la Luna Ses este un obiectiv important pentru judetul Satu Mare care se incadreaza intr-o strategie mai larga de atragere a turistilor in judetul Satu Mare, folosindu-ne si de potentialul turistic al apelor termale din judet, a produselor traditionale-vinul si palinca- a gastronomiei specifice judetului Satu Mare. ", a spus Csehi Arpad.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional