Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Incep lucrarile la statia de epurarea Cluj-Napoca

I.D. Investiţii /

Lucrarile de reabilitare si extindere a statiei de epurare Cluj-Napoca demareaza astazi. Contractul este in valoare de peste 147,95 milioane lei (fara TVA), iar lucrarile sunt prevazute a se finaliza in termen de 21 de luni.

"Acest nou proiect vine in continuarea celorlalte derulate de catre administratia judeteana cu scopul de a creste standardele si conditiile de viata pentru toti locuitorii judetului. Lucrarile la statia de epurare reprezinta nu doar o cerinta a modernitatii ci si un etalon al nivelului de trai.", considera presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise.

Proiectul de modernizare a Statiei de Epurare Cluj-Napoca, derulat prin Compania de Apa Somes, face parte din proiectul major de investitii "Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata din judetele Cluj/Salaj" co-finantat de Uniunea Europeana, in valoare totala de 196,9 milioane euro derulat prin Compania de Apa Somes in perioada 2009-2013. Contributia nerambursabila a Uniunii Europene se cifreaza la 74%, cea a Guvernului Romaniei la 11,3%, a autoritatilor locale din aria proiectului - de 1,9%, restul de 12,8% fiind obtinut de Compania de Apa Somes prin credit bancar.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional