Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Incepe constructia zonei hoteliere a Centrului Oncologic Oradea

I.D. Investiţii /

Incepe constructia zonei hoteliere a Centrului Oncologic Oradea

Lucrarile de constructie a Centrului Oncologic din Oradea au ajuns in stadiul de turnare a planseului zonei hoteliere, anunta un comunicat al Primariei Oradea.

"Ma bucura ritmul alert in care se construieste Centrul Oncologic pentru ca avem mare nevoie de el, avand in vedere faptul ca cinci bihoreni primesc zilnic diagnosticul de cancer", a declarat viceprimarul Florica Chereches, in cadrul unei vizite pe santier pentru a verifica stadiul lucrarilor la centru desfasutata luni, 23 ianuarie 2012.

Procesul de executie a demarat in vara anului 2011. Pana la ora actuala a fost finalizat buncarul centrului, in care va functiona brahiterapia si acceleratorul liniar de particule. in prezent se lucreaza la cladirea cu spatiile hoteliere (sectiile/saloanele Centrului Oncologic), care va avea parter si doua nivele, si la care in cursul zilei de azi a inceput turnarea planseului.

In ceea ce priveste serviciul de spitalizare de zi, in prezent se lucreaza la finisajele interioare. Serviciul de spitalizare de zi va include partea de chimioterapie si este concentrat in ambulatoriul centrului, care se afla in locul bucatariei spitalului municipal care a fost dezafectata.

In primavara acestui an se va finaliza constructia Centrului Oncologic, urmand punerea in functiune a aparaturii si trainingul personalului, in asa fel incat din vara acestui an Centrul Oncologic sa poata deservi primii pacienti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional