Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Incepe santierul pe platforma de la Tractorul

I.D. Investiţii /

Coresi Shopping Center

Coresi Shopping Center

Lucrarile la Coresi Shopping Center, complexul retailer-ului Auchan care va fi amplasat pe fosta platforma industriala Tractorul din Brasov vor incepe in acest an.

Investitia se va desfasura pe 24 ha din totalul de 100 ha pe care Immochan, diviza imobiliara a Grupului Auchan, le-a achizitionat. Proiectul va cuprinde un hipermarket Auchan de 16.000 mp - cel mai mare din Transilvania - un centru commercial de 25.000 mp inchiriabili si o parcare cu 3.000 de locuri. Compania va investi 55-60 milioane euro in dezvoltarea primei faze a mall-ului din Brasovv, a carui livrare este programata pentru finalul anului 2013.

"Am anuntat de curand ca avem bucuria sa dezvoltam in Brasov, impreuna cu Auchan, un proiect de retail amplu, unic si atractiv - Coresi Shopping Center. telul nostru este sa deschidem in 2013, oferindu-le astfel locuitorilor din judetul Brasov o destinatie extrem de necesara de shopping si divertisment. Alegand echipa experimentata a DTZ ca parteneri pentru procesul de inchiriere, Immochan isi asigura resursele necesare pentru a atinge acest obiectiv ambitios." a declarat David Rosseel, Commercial Director, Immochan Romania.

La momentul de fata DTZ Echinox, agentul de inchiriere al proiectului Coresi Shopping Center din Brasov, a demarat cautarile pentru ocuparea spatiilor din viitorul mall.

"Prezenta hipermarketului Auchan ca ancora de food in Coresi Shopping Center este, din perspectiva inchirierilor, un avantaj cheie. Aceasta constituie o referinta semnificativa a succesului proiectului pentru retailerii care se afla in cautatea unei destinatii performante de expansiune. Faptul a fost deja confirmat in colaborarea precedenta cu Auchan, pentru Electroputere Craiova, un centru comercial cu o rata de ocupare de aproape 100% ce se bucura deja de rezultate bune in urma deschiderii." a comentat Oana Iliescu, Director Executiv, DTZ Echinox.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional