Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Infrastructura de apa din Piatra Neamt intra in lucrari de reabilitare

I.D. Investiţii /

Compania Judeteana Apa Serv S.A. Neamt a lansat cea de-a patra licitatie din cadrul proiectului "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Neamt" finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Contractul a fost scos la bataie la data de 3 februarie 2012 si cuprinde lucrari de alimentare cu apa si retele de canalizare in Piatra Neamt. Valoarea estimativa lucrarilor de executie se ridica la suma de 82,11 milioane lei fara TVA. Costurile sunt acoperite in proportie de 79.14% din fonduri europene si 20.86% prin co-finantare de la bugetul de stat, bugetul local si contributie din partea beneficiarului.

Contractul va fi atribuit in functie de criteriul "Oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic". Pretul ofertei va a avea o pondere de 30%, iar numarul suplimentar de inspectii al lucrarilor/an pe durata perioadei de garantie a lucrarilor va conta in proportie de 20%.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 martie 2012, ora 09:00.

Implementarea proiectului "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Neamt" va presupune costuri in valoare totala de 453,59 milioane lei. Fondurile nerambursabile acordate prin POS Mediu se ridica la suma de 358,98 milioane lei, reprezentand 85% din valoarea proiectului.

In afara de licitatia lansata vineri, in cadrul proiectului au mai fost lansate trei proceduri de achizitie. Doua pentru servicii de asistenta tehnica pentru managementul proiectului si asistenta pentru supervizarea lucrarilor si unul pentru executie lucrari de extindere si modernizare a statiei de epurare ape uzate Roman.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional