Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INFRASTRUCTURĂ EDUCAŢIONALĂProiect de 1 milion de euro pentru reabilitarea unei şcoli generale

C.M. Investiţii /

Primăria Municipiului Drăgăşani va investi 1 milion de euro în reabilitarea şcolii generale "Tudor Vladimirescu", bani proveniţi din fonduri nerambursabile.

Proiectul "Tradiţie şi modernizare la şcoala Tudor Vladimirescu" prevede modernizarea corpului vechi de clădire al şcolii, prin dotarea şi retehnologizarea centrului cu echipamente moderne.

Contractul de finanţare a fost semnat marţi, la eveniment participând directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Vest Oltenia - doamna Marilena Bogheanu, primarul Municipiului Drăgăşani - domnul Cristian Nedelcu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea - domnul Ion Calea.

Proiectul are o valoare totală de 4, 3 milioane de lei, din care 3.4 milioane lei reprezintă finanţarea nerambursabilă, accesată prin Programul Operaţional Regional.

La nivelul regiunii Sud Vest Oltenia se află în implementare un numar de 150 de contracte din fonduri europene, prin care se solicită finanţare de 333,42 milioane euro. Dintre acestea, la nivelul judeţului Vâlcea se află în implementare un număr de 35 de proiecte pentru care s-au alocat peste 36 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional