Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INFRASTRUCTURA SPORTIVACluj: Sala Polivalenta, finalizata in proportie de 45,1%

I.D. Investiţii /

Cluj: Sala Polivalenta, finalizata in proportie de 45,1%

Con-a a realizat 45,1% din lucrarile la Sala Multifunctionala de Sport din Cluj, anunta un comunicat al Primariei Municipiului Cluj-Napoca.

Valoarea totala a proiectului este de 50,93 milioane lei fara TVA, perioada de implementare fiind de 36 de luni. Sala va avea regimul de inaltime 1S+P+3E. Capacitatea salii va fi de 7070 de locuri cu anexele sportive si tehnice aferente, cu dotari complementare de alimentatie publica, spatii comerciale inchiriabile, un parking pe 1 nivel (pentru minimum 446 de masini).

In prezent se monteaza grinzi prefabricate la planseele de la etajele 1, 2 si 3 si colturile salii principale de joc si grinzi metalice pentru sutinere scari prefabricate de la etaj I si II. Se monteaza gradenele inclinate intre parter si etajul I, etajul I si etajul II si pentru tribunele 1 si 2, reprezentand 35% din totalul gradenelor. Concomitent se executa lucrari de cofrare, armare, turnare a elementelor monolite de la parter si etajele I si II. Au inceput lucrarile si la instalatia sanitara si canalizare sub placa de sol, instalatiii electrice curenti tari-curenti slabi, iluminat de urgenta si siguranta, instalatie degivrare rampe auto.

La exterior se executa lucrari de infrastructura pe latura adiacenta liniei de tramvai (umpluturi perimetrale in jurul diafragmelor din subsol si hidroizolatii) si se monteaza instalatia de hidranti, canalizare menajera si canalizarea pluviala pentru retelele exterioare.

Termenul de finalizare al proiectului este luna mai 2012.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional