Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INVESTIŢIE DE 1 MILION DE EURO:Media Galaxy inaugurează un magazin din Craiova

V.B. Piaţa Imobiliară /

Media Galaxy inaugurează un magazin din Craiova

Media Galaxy va inaugura, pe 28 martie, în Craiova, al 16-lea magazin din reţea, salonul de 2.500 de metri pătraţi urmând să fie amplasat în Mall-ul Electroputere Parc şi să ofere clienţilor de la gadget-uri până la electrocasnice, în urma unei investiţii de 1 milion de euro, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Investiţia reprezintă una dintre cele mai importante din Craiova, de la începutul acestui an. Noul magazin Media Galaxy (cu peste 30 de specialişti) va deservi atât Craiova, cât şi oraşele limitrofe: Calafat, Caracal, Corabia, Filiaşi, Segarcea şi Slatina.

Media Galaxy (membră a grupului Altex România) este o reţea de 15 magazine ce comercializează peste 10 mii de produse din domeniul electro-IT în fiecare punct de desfacere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional