Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitii de 130 mil. de euro in microhidrocentrale

I.D. Investiţii /

Compania de stat Hidroelectrica si-a propus pentru urmatorii ani sa investeasca peste 130 milioane de euro in constructia de microhidrocentrale. Scopul acestor proiecte este de a beneficia de schema de sprijin prin certificate verzi acordata producatorilor de energie din surse regenerabile, de catre stat.

Pana in 2016 Hidroelectrica va finaliza mai multe unitati in judetul Hunedoara, iar Societatea Electroprecizia va investi peste 3 milioane de Euro pentru realizarea unei microhidrocentrale alimentate din acumularea Tarlung-Sacele.

Pentru a primi certificate verzi hidrocentralele trebuie sa aiba o putere instalata mai mica de 10 MW.

In scopul informarii investitorilor despre statutul actual, reglementarile si posibilitatile de finantare pentru microhidrocentralele din regiunea de sud-est a Europei REECO organizeaza A V-a conferinta internationala: "Microhidrocentrale - prezent si viitor in Romania". Evenimentul va avea loc in cadrul ENREG Energia Regenerabila, cel mai mare targ pe energie regenerabila si eficienta energetica din triunghiul de frontiera Romania-Ungaria-Serbia.

Targul va avea loc intre 6-8 martie 2013, la Expo Arad International. Sunt asteptati peste

100 de expozanti din 12 tari de pe trei continente, care isi vor prezenta produsele si serviciile pe o suprafata de 2500 mp. Tematicile prezente la targ sunt: energie solara, biomasa, hidroenergie, pompe de caldura, energie geotermala si eficienta energetica in constructii si renovari si multe altele.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional