Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investiţii de 20 milioane euro pentru 6 proiecte rezidenţiale din Capitală

A.C. Piaţa Imobiliară /

Randare Proiect Clădire Timpuri Noi (sursa:www.novumresidence.ro)

Randare Proiect Clădire Timpuri Noi (sursa:www.novumresidence.ro)

6 proiecte rezidenţiale cu peste 1600 de apartamente vor fi construite în Bucureşti în urma unor investiţii de peste 20 de milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

După ce au finalizat şi vândut ansamblul rezidenţial Ghencea71 format din 4 blocuri în zona Prelungirea Ghencea, dezvoltatorii complexului investesc peste 20 milioane de euro în 6 proiecte rezidenţiale amplasate în Bucureşti. Proiectele poartă denumirea de Novum Residence, vor cuprinde peste 1600 de apartamente şi vor fi amplasate în unele dintre cele mai căutate zone rezidenţiale din Bucureşti: Nerva Traian, Timpuri Noi, 13 Septembrie, Panduri, Militari, Prelungirea Ghencea si Grozavesti, se arată în comunicat.

Nicu Stângă, Director General Premium Imobiliare a declarat: "Parte din aceste proiecte sunt deja în faza de finalizare, în plin proces de construcţie ori în faza de proiectare - autorizare".

Astfel, în cadrul proiectului rezidenţial Novum din Sectorul 6, zona Prelungirea Ghencea primul imobil a fost deja finalizat, alte 4 fiind în faza de construcţie. Toate apartamentele sunt decomandate iar preţurile anunţate de dezvoltatori sunt de 39.900 şi respectiv 46.570 euro pentru 2 camere şi 55.900 euro pentru 3 camere.

Al doilea proiect , Novum Timpuri Noi este de asemenea în faza finală de construcţie şi este amplasat în Sectorul 3 pe Splaiul Unirii nr 197. Locuinţele din acest imobil au fost deja vândute în proporţie de 80% la preţul de 848 euro/mp construit.

Totodată, în luna martie a anului curent dezvoltatorii au demarat lucrările şi la ansamblul de apartamente Novum Residence Nerva Traian din Bucuresti, str. Ion Minulescu nr 49A, sector 3. Proiectul din această zonă este prevăzut cu finisaje clasa premium iar preţurile de vânzare încep de la 42.900 euro pentru garsoniere, 65.900 euro pentru 2 camere şi 88.900 euro pentru apartamente cu 3 camere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional