Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitii de amenajare a malului Crisului Repede

I.D. Investiţii /

Investitii de amenajare a malului Crisului Repede

Lucrarile de reamenajare a zonei dig mal drept Crisul Repede din Oradea sunt realizate in proportie de aproximativ 60%.

Executantii proiectului sunt societatea Drumuri Bihor in asociere cu Ritmoteh. Valoarea contractului de executie a fost de 2,33 milioane lei.

Investitia prevede amenajarea zonei str.Sovata-Aluminei-Aleea Tusnadului - zona dig mal drept Crisul Repede. Proiectul cuprinde reabilitarea sistemului rutier, aleile carosabile noi, spatii de parcare, trotuare, accese carosabile, spatii verzi, doua terenuri de sport, introducerea utilitatilor de iluminat public respectiv de canalizare pluviala.

Pana in prezent a fost amenajat un teren de sport (cu posibilitati de baschet, handbal si minifotbal), in suprafata de 18x40 m, urmand ca inspre Podul Densusianu sa se amenajeze si al doilea teren de sport. Terenul de sport recent amenajat a fost asfaltat, imprejmuit cu o plasa de sarma si urmeaza sa fie marcat. De asemenea, in dreapta terenului de sport se amenajeaza 369 de locuri de parcare, realizate din dale traforate (inierbate) si perforate. Lucrarile privind iluminatul public de asemenea au fost realizate in proportie de 70%, in perioada urmatoarea urmand sa aiba loc si amenajarea spatiilor verzi.

Termenul de realizare a intregii lucrari este de aproximativ 10 luni din momentul predarii amplasamentului, la finele lunii martie 2012.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional