Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitii in amenajarea parcului Salca din Oradea

I.D. Investiţii /

Investitii in amenajarea parcului Salca din Oradea

Contractul de finantare pentru amenajarea parcului Salca din Oradea a fost semnat intre Primaria Oradea si Administratia Fondului pentru Mediu.

Totalul investitiei este de 2,73 milioane lei cu TVA. Din aceasta suma 2 milioane lei, vin de la Administratia Fondului pentru Mediu, in timp ce contributia proprie a Municipiului Oradea este de 222.730 lei.

Primarul Municipiului Oradea Ilie Bolojan a precizat:

"Licitatia pentru demararea proiectului o vom organiza pana la sfarsitul lunii august, in asa fel incat in aceasta toamna sa putem incepe lucrarile, iar pana in vara anului 2013 Parcul Salca sa fie gata".

Parcul Salca, situat pe malul Petei, intre zona Cantemir si complexul Lotus, va avea o suprafata totala de 34.140,00 mp. Spatiile verzi amenajate vor acoperi 21.721,00 mp.

Proiectul include realizarea unui lac cu o suprafata de 4.885,00 mp, adica 14,31 % din suprafata totala. Lacul va fi traversat de un ponton din lemn si de un pasaj din blocuri de beton si piatra care sa creeze o mica cadere de apa (0,20 m).

Totodata, proiectul include realizarea unui labirint medieval, a doua rozarii, doua piatete, a unei plantatii de bambusi inalti de 4-8 m.

Acest proiect este finantat prin "Programul national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional