Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitii in invatamantul bucurestean

I.D. Investiţii /

Primaria Sectorului 1 va aloca in acest an fonduri importante pentru realizarea de lucrari la scolile, gradinitele si liceele din aceasta zona administrativa.

Vor incepe in 2012 lucrarile de extindere, consolidare si restaurare a Gradinitei nr. 50, important monument istoric datand din secolul XIX cunoscut si sub numele de "Casa Kretzulescu".

Tot pe segmentul de gradinite se va da drumul la lucrarile de construire a unui corp nou de cladire cu o capacitate de 200 de locuri la Gradinita nr. 222 (Str. Arad nr.38), lucrarile de construire a unui nou corp de cladire cu o capacitate de 200 de locuri la Gradinita nr.146 (Str. Hrisovului nr. 24), precum si lucrarile de mansardare la Gradinita nr.46 (Str. Marmurei nr.13-15).

In plus, tot in acest an vor demara lucrarile de construire a unui nou corp de cladire la scoala cu program after scool nr. 186 "Elena Vacarescu" (Str. Stanislav Cihoschi nr. 15), lucrarile de construire a unei sali de sport la Scoala nr. 183 (Str. Dunei nr.1) si lucrarile de consolidare si mansardare la Scoala nr. 3 Nicolae Titulescu.

In ceea ce priveste investitiile in licee, in anul 2012 va incepe construirea unui nou corp de cladire cu o capacitate de 100 de locuri la Liceul Teoretic Bulgar, extinderea corpului de cladire existent la Liceul de Arte Plastice N. Tonitza, extinderea salii de sport de la Liceul Teoretic "Alexandru Vlahuta", precum si consolidarea caminului de baieti de la Colegiul Tehnic de Material Rulant.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional