Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitii in zona de frontiera cu Ungaria

I.D. Investiţii /

Ungaria este interesata sa investeasca in dezvoltarea infrastructurii rutiere in zona de granita. Magyar Levente, secretarul de stat adjunct al Oficiului Primului-ministru al Ungariei, a propus reprezentantilor judetului Timis ca pe segmentul de granita Timis-Csongrad, sa fie construite patru noi sosele transfrontaliere si o pista destinata biciclistilor.

Investitiile fac parte din programul de dezvoltare a infrastructurii rutiere al Guvernului Ungar pe urmatorii patru ani.

Guvernul Ungariei s-a oferit sa sprijine din fonduri proprii realizarea tuturor documentatiilor tehnice, astfel incat proiectele sa fie depuse pentru finantare din fonduri europene aferente perioadei de programare a Uniunii Europene 2014-2020.

In perioada urmatoare, Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, se va intalni cu presedintele Adunarii Generale Csongrad pentru stabilirea proiectelor prioritare pentru zona de granita Timis-Csongrad.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional