Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitii majore in judetul Satu Mare pentru extinderea canalizarii

C.T. Investiţii /

Apaserv Satu Mare S.A. Deruleaza doua licitatii in vederea contractarii de servicii de executie necesare extinderii retelei de canalizare in judetul Satu Mare.

In acest sens, se vor executa lucrari in Muinicipiul Satu Mare si in localitatile: Odoreu, Paulesti si Ambud din judet.

Valoarea estimata a contractelor este de aproximativ 34-35 milioane lei fara TVA pentru lucrarile realizate in Municipiul Satu Mare. Lucrarile din celelalte localitati apartinand judetului Satu Mare sunt estimate la aproximativ 28-29 milioane lei fara TVA potrivit unor anunturi publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Extinderea canalizarii din Municipiul Satu Mare are ca timp de executie 27 luni de la data atribuirii contractului. In localitatiile Odoreu, Paulesti si Ambud durata de realizare a lucrarilor este estimata la aproximativ 28 luni.

Atribuirea celor doua contracte se face prin licitatie deschisa, in baza criteriului "pretul cel mai scazut".

Data limita pentru transmiterea ofertelor de participare este 17 septembrie 2013 pentru contractul aferent lucrarilor din Municpiul Satu Mare, respectiv 24 septembrie 2013 pentru cel corespunzator lucrarilor din localitatile Odoreu, Paulesti si Ambud.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional