Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitii record in Lugoj

A.D. Investiţii /

Municipiul Lugoj ar putea avea in acest an cel mai mare buget de investiti din ultimii 30-40 de ani, a afirmat primarul Francisc Boldea.

"Bugetul reflecta efortul financiar pe care trebuie sa-l facem pentru a finaliza o serie de obiective foarte importante pentru oras, dar si pentru a demara in acest an cateva obiective noi", a adaugat primarul municipiului.

Printre cele mai importante investii din Lugoj care urmeaza sa fie demarate anul acesta se numara realizarea unui bazin de inot acoperit si modernizarea pietei agroalimentare "George Cosbuc". Ambele obiective au fost licitate, iar in prezent sunt in curs de solutionare contestatiile depuse, a mai precizat domnul Boldea.

De asemenea, in 2013 vor fi realizate bransamente noi la toate cele 18.000 de locuinte din oras.

Tot in acest an va incepe programul de reabilitare a fatadelor din centrul istoric al Lugojului. Pentru primul tronson din trei a fost deja organziat un concurs de solutii, fiind desemnata firma care va executa proiectul de sistematizare arhitecturala. Dupa finalizarea sistematizarii, vor incepe lucrarile propriu-zise de refacere a fatadelor. Programul va continua in 2014 si 2015 pe celelalte doua tronsoane.

Pe partea de locuinte, ANL ar trebui sa inceapa in 2013 constructia unui bloc de 60 de apartamente pentru tineri.

In 2013 va avea loc si finalizare unor obiective incepute in anii anterior, precum noul pod pietonal peste raul Timis, modernizarea strandului municipal si reabilitarea fatadei Cinematografului Victoria. Pe langa acestea se vor incheia si lucrarile la reteaua de canalizare existenta. In plus, anul acesta va fi introdusa retea de canalizare si pe alte strazi care nu au beneficiat de aceste utilitati pana acum, a adaugat edilul municipiului Lugoj.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional