Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Iridex obtine modificarea documentatiei de atribuire

I.D. Investiţii /

Documentatia de atribuire a contractului de constructie a centrului de management al deseurilor si ale doua obiective in judetul Bihor va suferi modificari in urma contestatiei depuse de societatea Iridex Group Constructii.

Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor a dispus la data de 23 aprilie 2012 clarificarea/remedierea documentatiei de atribuire, prin publicarea in Sistemul Electronic de Achizitii Publice a unui raspuns punctual la fiecare dintre textele din documentatie criticate de societatea contestatoare, cu exceptia celui vizand

cerinta experientei similare, care nu necesita clarificari.

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de constructie a centrului de management al deseurilor a fost lansata la data de 28 martie 2012. Contractul mai cuprindea si realizarea obiectivelor: statie de sortare si statie de compost in Borosneu Mare, construirea statiei de transfer in Targu Secuiesc din judetul Covasna.

Valoarea estimata a lucrarilor era cuprinsa intre suma de 47,56 milioane si 52,2 milioane lei fara TVA. Proiectul benefcia de finantare din fonduri structurale, de la bugetul de stat si bugetul local. Finantarea europeana este acordata prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional