Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Italienii vor sa urgenteze investitiile de pe fostul Combinat Chimic din Giurgiu

I.D. Investiţii /

Italienii vor sa urgenteze investitiile de pe fostul Combinat Chimic din Giurgiu

O companie italiana doreste sa demareze cat mai repede constructia unei centrale fotovoltaice, pe platforma I a fostului Combinat Chimic din Giurgiu.

Italienii au incheiat anul trecut un contract de asociere cu Primaria Municipiului Giurgiu in vederea realizarii investitiei.

Reprezentantii companiei s-au intalnit joi, 21 februarie, intr-o sedinta de lucru cu specialisti din cadrul administratiei locale. La intalnirea de lucru au participat si reprezentantii firmei de proiectare, investitorii fiind interesati sa depuna cat mai curand documentatia pentru a putea demara proiectul in acest an.

Centrala Fotovoltaica ar urma sa fie amenajata pe o suprafata de circa 12 hectare si ar asigura energie electrica ce va fi livrata in sistem public. O cota parte din energia produsa de aceasta centrala ar putea fi preluata de municipalitate si folosita in scopul iluminatului public.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional