Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

JLL a angajat un nou Business Development Manager

A.C. Piaţa Imobiliară /

JLL a angajat un nou Business Development Manager

JLL anunţă angajarea recentă a lui Cătălin Jaloba în funcţia de Business Development Manager, potrivit unui comunicat al companiei de imobiliare remis redacţiei.

Catalin Jaloba este în prezent membru RICS (Royal Institition of Chartered Surveyors), având o experienţă de peste 10 ani în domeniul imobiliar. Jaloba este absolvent al Facultăţii de Drept, deţine un master în drept internaţional şi a absolvit anul acesta programul EMBA în cadrul Maastricht School of Management.

"Ariile sale principale de expertiză sunt consultanţă în investiţii, dezvoltare proiecte retail şi evaluarea portofoliilor de proprietăţi mixte. Cătălin a realizat cu succes analiza şi evaluarea proiectelor de dezvoltare, studii de fezabilitate, studii highest and best use, evaluarea proiectelor în vederea obţinerii finanţării sau a vânzării-cumpărării acestora", potrivit JLL.

Gijs Klomp, directorul general al JLL în România a declarat: "Prin numirea lui Cătălin Jaloba în această funcţie mutidisciplinară, echipa JLL va fi consolidată cu un profesionist experimentat, acesta ocupând roluri complexe pe parcursul timpului în domeniul imobiliar. Înţelegerea profundă a aspectelor interconectate legate de o proprietate de către noul nostru specialist ne va ajuta să oferim servicii integrate, dincolo de graniţele tradiţionale ale unui singur departament, atât clienţilor actuali, cât şi celor cu care vom colabora de acum înainte".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional