Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Judetul Iasi: Proiect pentru introducerea retelelor de apa si canalizare in comuna Comarna

I.D. Investiţii /

Noul Plan Urbanistic General al comunei Comarna din judetul Iasi a fost aprobat de Comisia de Urbanism a Consiliului Judetean Iasi, in cadrul sedintei ordinare din data de 7 decembrie 2011.

Planul prevede extinderea intravilanului comunei cu 20%, pana la 641 de hectare in vederea introducerii aductiunilor de apa si a canalizarii in comuna.

"Am depus un proiect in acest sens la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si speram sa obtinem finantare. Avem aprobat de la Guvern un alt proiect, care prevede asfaltarea drumurilor comunale care fac legatura cu Drumurile Nationale 28 si 24. Sunt in total 9 kilometri de drumuri si speram ca lucrarile sa fie executate in cursul anului viitor", a declarat Victor Banu, primarul comunei Comarna.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional