Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Judetului Arad i-au fost reduse fondurile pentru investitii

A.D. Investiţii /

orasul Arad

orasul Arad

Judetul Arad nu a primit niciun leu de la Guvern pentru investitii sau cheltuieli curente la recenta rectificarea bugetara prin care au fost alocate peste 10 milioane de lei unor comune si orase. "Din pacate, nicio comuna din judetul Arad nu a beneficiat de vreun ban prin aceasta hotărâre de guvern", si-a exprimat nemultumirea presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu.

Mai mult decat atat, Ministerul Dezvoltarii Regionale a anuntat reducerea cu 40% a fondurilor alocate primariilor prin HG 577/1997 pentru modernizarea drumurilor comunale respectiv introducerea apei curente in mediul rural. Consiliului Judetan Arad i-a fost redusa suma repartizata initial de la 1,7 milioane lei la 1,15 milioane lei. Au fost reduse astfel alocarile de fonduri pentru localitatile Buteni (alimentare cu apa - Cuied), Secusigiu (alimentare cu apa - Munar, Satu Mare, Sanpetru German), Zimandu Nou (extindere alimentare cu apa), Gurahont (drumul comunal Gurahont - Zimbru), Ignesti (drumul comunal Ignesti-Susani), a mai spus presedintele CJ Arad.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional