Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

KIWI Finance şi IBP Real Estate s-au asociat în domeniul imobiliar online

F.A. Piaţa Imobiliară /

Brokerul de credite Kiwi Finance a încheiat un parteneriat cu IBP Real Estate, un site dedicat pieţei imobiliare premium din România, cu scopul de a oferi celor interesaţi informaţii complete şi actualizate despre proiecte, proprietăţi, companii, servicii şi analize de piaţă prin intermediul Internetului.

"Beneficiind de o importantă bază de date, IBP Real Estate activează pe segmentul "premium" din România, şi are ca scop să ofere celor interesaţi de domeniul imobiliar informaţii complete şi actualizate despre proiecte, proprietăţi, companii, servicii şi analize de piaţă, care, reunite într-un singur loc pe internet, scurtează semnificativ timpul de căutare al acestora", a declarat Cătălin Zafiu, Project Manager, IBP Real Estate.

Anca Bidian, CEO Kiwi Finance, a precizat că "obiectivul KIWI Finance este acela de a fi consultantul familiei, atunci când intervine o decizie de achiziţie".

Prin intermediul propriului site, IBP Real Estate prezintă cele mai importante proiecte rezidenţiale, industriale, comerciale şi de birouri, promovate de agenţii, precum Colliers Internaţional, CBRE Eurisko, DTZ Echinox, Cushman & Wakefield, Neocasa, Regatta, Conadi sau direct de către dezvoltatori.

Compania Kiwi Finance a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult. De la înfiinţare şi până în prezent, KIWI Finance a intermediat credite în valoare de peste 445 de milioane de euro.

IBP Real Estate este parte a portalului www.doingbusiness.ro, care se adresează unui public ce provine din top şi middle managementul companiilor româneşti şi străine.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional