Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

La Green City copiii pot cumpăra o casă părinţilor

C.P. Piaţa Imobiliară /

Ansamblul rezidenţial Green City invită toţi bucureştenii interesaţi să participe alături de copiii lor la atelierul de pictură Micul Picasso, care se redeschide odată cu începerea anului şcolar. Concursul care se va desfăşura în cadrul atelierului are un premiu extrem de atragător: fiecare copil a a cărui lucrare va fi premiată va primi pe lângă diplomă şi un voucher care asigură un discount de 10% la achiziţia unei locuinţe în Green City, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Ne-am gândit să facem o bucurie şi părinţilor şi oferim ca premiu pentru copii cu lucrările cele mai bune, un voucher care va oferi un discount de 10% în cazul achiziţiei unei locuinţe în Green City", spune Alexandru Petrescu, director de vânzări al proiectului.

Green City este amplasat în zona metropolitană de sud a Bucureştiului şi oferă facilităţi precum: un supermarket Red Market, o grădiniţă de stat, un cabinet medical, un restaurant, o farmacie, un magazin legume şi fructe, o florărie, un loc de joacă pentru copii, parcări.

"Deja am finalizat construcţia sălii de fitness, a salonului de frumuseţe, şi a centrului de închirieri casete şi a celui de ziare, a căror inaugurare va avea loc în curând. Practic, faza a doua a proiectului este definitivată, iar cele peste 300 de familii care s-au mutat se pot bucura de toate facilităţile", completează Alexandru Petrescu.

Ansamblul rezidenţial se construieşte în cadrul unui fost domeniu regal şi se întinde pe o suprafaţă de 100 de hectare, dintre care suprafaţa verde şi parcurile reprezintă 24 de hectare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional