Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

LA SFÂRŞITUL LUNII IANUARIEAdora Urban Village a ajuns la un grad de ocupare de peste 30%

G.S. Piaţa Imobiliară /

Adora Urban Village, proiectul rezidenţial inaugurat în vara trecută de Tagor în sud-vestul Bucureştiului, a ajuns la un grad de ocupare de peste 30% la sfârşitul lunii ianuarie, în doar 6 luni de la începutul vânzărilor, conform unui comunicat de presă.

Adora este situat la 10 km de Piaţa Unirii, într-un cartier nou în curs de dezvoltare, situat în apropierea şoselei Alexandriei.

Prima fază a proiectului Adora Urban Village, un complex de 12 blocuri cu 575 de apartamente, reprezintă o investiţie în valoare de 34,4 milioane de euro.

Tagor este dezvoltatorul unei serii de proiecte rezidenţiale în Bucureşti, Pipera, Timişoara, Oradea şi Arad. Compania este deţinută şi condusă de Ofer Lieberson, care şi-a inceput activitatea în România în 2004.

Tagor este partenerul operaţional în România al Patron Capital, un fond de investiţii britanic în domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional