Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

La Sibiu se vor construi un viaduct si trei poduri

A.D. Investiţii /

Piata Mare, Sibiu

Piata Mare, Sibiu

Primaria Sibiu a demarat proceduri de achizitie publica pentru o serie de obiective de infrastructura. Cea mai mare dintre ele vizeaza construirea viaductului Calea Surii Mici - Kogalniceanu, proiect finantat din fonduri structurale. Valoarea estimata a acestor lucrari este de aproximativ 27 milioane de lei, iar ofertele pot fi depuse pana pe 10 iunie 2013, au precizat reprezentantii institutiei.

Alte trei proceduri sunt in desfasurare pentru construirea unor poduri in Cartierul Tineretului: un pod peste canalul de pe strazile Londra -Viena, unul pe strada Deventer si unul peste canalul dintre strazile Berlin si Luxemburg. Valoarea estimata a acestor lucrari este de 3 milioane de lei. Termenele de depunere a ofertelor pentru aceste trei lucrari se inscriu in perioada 18-26 aprilie.

Primaria pregateste documentatia de licitatie pentru noi obiective. Dintre acestea vor fi lansate in urmatoarea perioada procedura pentru contractarea lucrarilor de realizare a noului pod peste Cibin, a sensului giratoriu de la intersectia Soselei Alba Iulia cu strada Turda, pentru modernizarea strazii Strungului si pentru modernizarea Drumului Ocnei si pentru lucrarile de realizare a cablajului metropolitan pentru Calea Poplacii si Calea Cisnadiei.

Procedura de achizitie a lucrarilor de modernizare pentru strazile Grigore Ureche si Anatole France s-a incheiat. Oferta castigatoare are o valoare totala de 209.000 lei, fara TVA. Contractul urmeaza sa fie semnat cu JV Terra Building - SC Consult. Termenul de executie a lucrarilor de modernizare a retelelor de utilitati si a carosabilului este de 6 luni, cu patru ani garantie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional