Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lagermax-AED" a închiriat 2.230 mp în "Equest Logistic Centre"

Alina Toma Vereha Piaţa Imobiliară /

Compania imobiliară "DTZ Echinox" a anunţat, ieri, semnarea de către "Lagermax-AED" a unui contract de închiriere pentru un depozit cu o suprafaţă de 2.230 mp, dotat cu 356 mp de spaţii de birouri la mezanin, în "Equest Logistic Centre", ce aparţine companiei "Equest Balkan Properties" Plc. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, noul sediu "Lagermax" din Bucureşti oferă flexibilitatea pentru o viitoare expansiune, compania intenţionând să-şi mărească suprafaţa în următorul an.

Cotidianul Bursa

"Lagermax-AED" Româ­nia este parte a grupului austriac "Lagermax" şi partener al reţelei IDS din Germania. Compania este axată pe livrarea pieselor pentru companii din industria auto, cum ar fi Honda, Mazda, Scania, Ford, Land Rover, Jaguar, Volkswagen Gruppe s.a. "Equest Logistic Center" face parte din portofoliul companiei "Equest Balkan Properties" şi este amplasat pe autostrada A1, la 40 km de centrul Bucureştiului.

Stocul de spaţii logistice şi de depozitare clasa A din Bucureşti a ajuns la 750.000 mp - incluzând aici doar proiectele care au fost sau sunt disponibile de închiriat. Aceste depozite sunt constituite în parcuri logistice, marea majoritate a lor concentrându-se în vestul Bucureştiului, pe autostrada Bucureşti Piteşti.

Specialiştii "DTZ Echinox" afirmă că tranzacţiile realizate în 2009, până la sfârşitul lunii august, au însumat 35.000 - 40.000 mp, un volum considerabil scăzut faţă de anul 2008, când s-au închiriat 200.000 mp în Bucureşti. Tranzacţii de peste 10.000 mp nu au existat în 2009. Rata spaţiilor vacante a crescut la peste 10%, stocul disponibil pentru închiriere depăşind 75.000 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional