Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Liceul Petru Rares din Feldioara va fi modernizat si extins

A.D. Investiţii /

Primaria Feldioara, din judetul Brasov, a obtinut fonduri nerambursabile prin Programul Operational Regional pentru reabilitarea, modernizarea si extinderea Liceului Teoretic Petru Rares. Valoarea totala a investitiei este de 7,35 milioane de lei, din care 5,87 milioane lei fonduri nerambursabile, au anuntat reprezentantii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru.

Proiectul consta in reabilitarea, modernizarea si echiparea corpului C de cladire. De asemenea, liceul se va extinde cu un corp de cladire nou. Din bugetul proiectului este prevazuta si realizarea unei platforme ecologice de depozitare a gunoiului, precum si rezolvarea accesului in scoala prin construirea unei rampe pentru persoanele cu dizabilitati si a unei alei pietonale. Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni.

Acesta reprezinta cel de-al patrulea proiect contractat la nivelul judetului Brasov pentru reabilitarea scolilor, prin toate aceste proiecte fiind solicitate peste 27 milioane de lei fonduri nerambursabile.

"Am reusit sa finantam, pana in prezent, la nivelul Regiunii Centru, 30 de scoli, licee, colegii, grupuri scolare. Vorbim de peste 130 milioane de lei fonduri nerambursabile, pe care ii alocam pentru construirea sau renovarea unor cladiri si noi sali de clasa, racordarea acestor unitati de invatamant la utilitati si dotarea cu mobilier sau echipamente scolare performante", a declarat Simion Cretu, directorul general ADR Centru.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional