Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Licitatia pentru consolidara ansamblului Maria Radna continua

F.A. Investiţii /

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a respins trei contestatii depuse in privinta procedurii de atribuire vizand consolidarea si restaurarea Ansamblului Maria Radna din Lipova, organizate de Episcopia Romano - Catolica Timisoara.

Astel, societatea Corint SRL a cerut la CNSC anularea comunicarii rezultatului procedurii si obligarea autoritatii contractante la emiterea unui nou act prin care sa remedieze atingerile aduse societatii.

De asemenea, societatea Castrum-Tim a cerut Consiliului sa anuleze in parte raportul procedurii in ceea ce priveste oferta declarata catigatoare, anularea comunicarii rezultatului procedurii, anularea calitatii de castigator al licitatiei a asocierii Euras - Chintoflor - Romconstruct Holding si constatarea calitatii Castrum-Tim de castigator a licitatiei.

O a treia contestatie a fost inaintata de Tehnodomus. Aceasta a cerut anularea comunicarii rezultatului procedurii si reluarea procedurii de la etapa de evaluare a ofertelor depuse.

CNSC a respins ca lipsita de interes contestatia depusa de Tehnodomus si a respins ca nefondate contestatiile inaintate de Corint SRL si Castrum-Tim SRL. Consiliul a dispus continuarea procedurii de atribuire.

Contractul pentru consolidarea si restaurarea ansamblului Maria Radna din Lipova, judetul Arad, are o valoare estimata la 31,65 milioane lei, fara TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional