Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Licitatia pentru lucrari de apa in Petrosani nu va fi reluata

I.D. Investiţii /

Licitatia pentru atribuirea contractului de extindere si reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si de canalizare din Petrosani nu va fi perturbata de cele doua contestatii depuse.

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dispus la data de 13 iunie 2012, respingerea ca nefondate a solicitarilor societatilor Trustul de Instalatii Montaj si Constructii si Conar.

In cadrul plangerilor depuse cei doi operatori economici cereau anularea deciziei de stabilire a ofertei castigatoare, anularea raportului procedurii si a actelor subsecvente acestuia, obligarea autoritatii contractante la reevaluarea ofertelor depuse de societatile constestatare. In plus Trustul de Instalatii Montaj si Constructii solicita si reevaluarea ofertei castigatoare.

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de executare a fost lansata la data de 9 noiembrie 2011, valoarea estimata a lucrarilor fiind estimata la suma de 28,43 milioane lei fara TVA.

Costurile investitiei vor fi suportate din fonduri europene in proportie de 85%, din fonduri de la bugetul de stat in proportie de 13%, iar din bugetele consiliilor locale Valea Jiului si a Consiliului Judetean Hunedoara in procent de 2%. Finantarea europeana este acordata prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Contractul prevede extinderea si reabilitarea retelelor de apa cu diametre intre 110 si 160 mm in lungime de peste 9,5 km, extinderea si reabilitarea retelelor de apa cu diametre intre 250 si 800 mm in lungime de peste 25 km, constructia a doua statii de pompare ape uzate.

Contractul urmeaza sa fie atribuit potrivit criteriului "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic". Pretul ofertei va avea o pondere de 45% in determinarea castigatorului, organizarea si planificarea in timp a activitatilor pe durata contractului 35%, iar programul calitatii propus pentru executia lucrarii 20%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional