Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Licitatia pentru lucrarile la statiile de apa din Buzau si Ramnicu Sarat va fi relansata

I.D. Investiţii /

Licitatia pentru lucrarile la statiile de apa din Buzau si Ramnicu Sarat va fi relansata

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dat castig de cauza societatii Integral SA in litigiul cu Compania de Apa Buzau privind atribuirea contractului de extindere şi modernizare a sistemelor de tratare apă şi apă uzată din Buzau si Ramnicu Sarat.

Societatea contestatara a solicitat anularea adresei de adoptare a unor unor măsuri de remediere emisa de autoritatea contractanta si obligarea companiei de apa la formularea unui răspuns, în conformitate cu prevederile legale.

Licitatia deschisa pentru atribuirea contractului de proiectare si executare a fost lansata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice la data de 26 iulie 2011. Valoarea estimata a serviciilor este de 73,47 milioane lei fara TVA.

Contractul, pe o durata de 20 luni, si cuprinde modernizarea statiilor de tratare apa potabila Topliceni, Plevna si Valea Ramnicului, reabilitarea statiei de epurare ape uzate Ramnicu Sarat si extinderea statiei de epurare ape uzate Buzau.

CNSC a dispus anularea procedurii de atribuire în cauză.

Contractul de mai sus face parte din proiectul "Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Buzău" finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu. Valoarea totala a proiectului este de 423 milioane lei, din Fondul de Coeziune fiind acordata suma de 326,81 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional