Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Licitatia pentru reabilitarea zonei Dealul Cetatii continua

I.D. Investiţii /

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dispus, printr-o decizie emisa la data de 8 iunie 2012, respingerea ca nefondata a contestatiei depuse de societatea Antrecons ID din Vaslui in cadrul licitatiei lansate pentru atribuirea contractului de lucrari de reabilitare a zonei urbane Dealul Cetatii din Deva.

In cadrul solicitarii Antrecons ID cerea remedierea fisei de date a achizitiei si suspendarea procedurii de atribuire.

Licitatia deschisa pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a monumentului natural si istoric a fost lansata la data de 11 mai 2012, valoarea investitiei ridicandu-se la suma de 25,31 milioane lei fara TVA. Lucrarile vor fi finantate prin Programul Operational Regional 2007 - 2013 - Axa prioritara 5, Domeniul major de interventie 5.1. "Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, precum si crearea/modernizareainfrastructurilor conexe".

Totodata, investitia va fi co-finantata din fonduri de la bugetul local si bugetul de stat.

Din totalul fondurilor alocate proiectului 20,24 milioane lei fara TVA reprezinta investitia de baza, alte 1,57 milioane lei fara TVA vor fi utilizate pentru amenajarea terenului, 1 milion de lei pentru alimentarea cu energie electrica, 499.210 lei fara TVA pentru racordarea la retelele de utilitati, 1,11 milioane lei fara TVA pentru lucrari de constructii si instalatii, iar 521.780 lei fara TVA reprezinta cheltuieli conexe organizarii de santier.

Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni.

Procedura de licitatie va fi continuata, contractul urmand sa fie atribuit potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional