Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Licitatie pentru lucrari de apa in judetul Hunedoara

I.D. Investiţii /

Licitatie pentru lucrari de apa in judetul Hunedoara

Compania Apa Prod SA Deva a scos la licitatie contractul de reabilitare si extindere a conductelor de aductiune, a retelei de distributie si a retelei de canalizare din localitatile Calan si Hateg, judetul Hunedoara.

Valoarea estimata a lucrarilor de executie se ridica la suma de 36,7 milioane lei fara TVA. Finantarea proiectului este asigurata din fonduri de coeziune prin Programul Operational Sectorial Mediu, Axa 1, - "Extindere si reabilitarea intrastructurii de apa si apa uzata". Co-finantarea este asigurata prin fonduri de le bugetul de stat, bugetul local si contributie proprie a beneficiarului.

In localitatea Calan vor fi executate lucrari de reabilitare a retelelor de distributie a apei pe o lungime de 4.613 m si de extindere a retelelor de distributie a apei pe o lungime de 3.481 m. In ceea ce priveste lucrarile de canalizare se va realiza extinderea conductelor de canalizare cu 6.915 m si reabilitarea conductelor de canalizare pe 6.081 m.

In localitatea Hateg retelele de aductiune a apei se vor extinde cu 1.764 m si vor vor fi reabilitate retelele de distributie a apei pe o lungime de 4.580 m. Totodata, retelele de apa vor fi extinse cu 4.395 m. Pe partea de canalizare se vor executa lucrari de reabilitare a retelelor de canalizare in orasul Hateg pe o lungime de 1.809 m, de extindere a retelelor de canalizare pe o lungime de 7.202 m si de constructie a trei statii de pompare ape uzate.

Operatorii economici pot trimite oferte pana la data de 20 mai 2013. Criteriul de atribuire aplicat va fi "pretul cel mai scazut".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional