Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Licitatie reluat in judetul Botosani

I.D. Investiţii /

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a anulat licitatia lansata pentru atribuirea contractului de asistenta tehnica pentru proiectare si managementul proiectului "Extinderea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare-epurarea apelor uzate in judetul Botosani".

Contractul a fost scos la licitatie de compania de apa Nova Apaserv la data de 29 februarie 2012, serviciile de asistenta tehnica fiind estimate la suma de 15,58 milioane lei fara TVA. Din aceasta suma pentru servicii de proiectare si engineering a fost alocata suma de 2,16 milioane lei, pentru servicii de asistenta tehnica pentru managementul proiectului 7,48 milioane lei, iar pentru servicii de publicitate 1,41 milioane lei. Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial, Axa prioritara 1 "Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata".

In cadrul licitatiei deschise a fost depusa o contestatie de catre compania Pro-Activ Consulting prin care aceasta solicita anularea procedurii de achizitie publica, datorita gravelor abateri de la legislatia in vigoare. Prin decizia CNSC de la data de 5 iunie 2012, solicitarea a fost admisa iar licitatia anulata.

Contractul urmeaza sa fie atribuit potrivit criteriului "oferta cea mai avantajoasa din punct din vedere economic". Pretul ofertei va avea pondere de 70 % in determinarea castigatorului, iar numarul de zile lucratoare alocate expertilor secundari 30 %.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional